Sökes; energi.

Vill skrika rakt ut hur uttråkad jag är. Finns inget tråkigare än att sitta hemma en hel helg plus måndagen ensam. Okej Jesper var såklart hemma men han är inte så poppis när han hoppar på mitt huvud halv sex på morgonen. Det är en hård start på dagen och sånt håller i sig. Känner inte för nåt, men samidigt vill jag göra saker. Borde göra saker hemma men energin finns inte. I stället sitter man och muttrar äver att man inte har nåt att göra och att man inte orkar göra nåt. Som en ond cirkel. Tråkigt är vad det är och jag hatar det..

Skönt att jag har jobbat idag. Tror jag och Jesper äter ute idag. Det är vi värda efter en tråkig helg.

Höj


Citat.


Som vår käre vän Per en gång sa, "det är bara att bryta ihop och komma igen." Klok man det där.


Allt en tjej kan önska sig..

Fick ett paket i postlådan häromdagen. Det var från min bästis Malin. Med stor iver rev jag upp det och det visade sig så att jag fått ärva hennes Sex and the city-box. Eller bara andra säsongen men det var ändå det bästa jag har fått på länge. Så nu har jag plöjt igenom tolv av de arton programmen på två dagar. Love it.

Vad händer annars då på Degernäs undrar ni kanske. Inte mycket kan jag meddela. På söndag gör jag och Jeppe oss en trip till gammelmorfars och kommer inte hem förrän på onsdag. Gillar inte att sitta hemma en hel vecka när Gunnar är på jakt. Just det jakten börjar ju på måndag. Alla i familjen Berggren-Täljeblad är väldigt spända. Men hösten är ganska fin ändå. Idag lyser solen, det är friskt ute och löven glittarar på träden. Ja, ganska fin ändå.

Höj

RSS 2.0