Små grodorna är lustiga att se!

Oj, oj, vad tiden går. Och vi med den. Midsommar i morgon och jag kan inte längta mer. Har fått ledigt från jobb och barn så ska bara försöka slappna av hela helgen.. Och fricka öl så klart.

Nu har även "semestern" börjat, Mindre jobb och mer hemma. Såhär efter första veckan känns det bra. Det är ganska kul på hemtjänsten och jesper är så snäll när man är hemma. Kan inte bli bättre.

Stora frågan just nu: Vad ska jag göra med mitt liv?



Anledning till varför man bor i stan..

Säg att man blir sugen på ett skrov vid midnatt en onsdagkväll. Då är det bra att det bara är hundra meter till Max! Det var ett av de godare skrov jag ätit. Eller hur, Sara?

Det är trevligt att vara i stan. Helt klart.

På jakt...

Känner mig sugen att spendera lite pengar. Hoppas få lägga dem på en skinnjacka, ett skärp, en klänning och kanske lite skor. Får se vad som hinns med i stan imorn. Ska bli trevligt att komma bort ett tag. Brunch hos Malle imorn och jag hoppas nyhemkomna Soffe också kommer. Annars är jag lite less på jobbet och längtar tills jag slutar så jag, jeppe och skodan får dra iväg till stan... Jippi.

Helt sjukt trött idag..


Dagens depp..

Glad som  få började med min lasange. Dock några timmar senare än planerat men så går det när man har trevligt hos Linda. Köttfärsen stod och puttrade och jag tog mig an ostsåsen. Lämnade den aldrig med blicken och rörde konstant tills det kokade upp. I med osten och plötsligt känner jag en konstig lukt. Smakar och, ja den är bränd. Hur gick detta till? Bara att hälla bort och koka spagetti. Depp.

Imorgon går jag vårruset med ett trevlig sällskap av unga mammor. Natten kommer att tillbringas hos en trevlig svägerska. :)

Bäst att gå hem innan G blir sur... ;)



Jag och Jesper har haft en ledig dag idag. Självklart tog vi en promenad!

Första klippet..

 Såhär såg det ut när Jesper klippte sig! 

  Duktig pojke!

 Han firade med att springa ut naken på gården!

RSS 2.0