Det är ju en dag imorgon också!

Även om jag är mer än nöjd med vardagen så finns det saker som gör att man mår bättre. Grädden på moset så att säga. En superbra film och en superbra vän. Sex and the city och Malin. Vride och vände på problem, skvallrade och tittade på folk på TC. Men Gerd och Elsie valde att avsluta kvällen tidigt med orden; det är ju en dag imorgon också!  Så sant, så sant! Nu återvänder jag och Jesper nöjda mot inlandet.

Arbetsliv!

Oj, oj, oj vilken dålig bloggare jag har varit. Som ursäkt kan jag säga att jag har jobbat ganska mycket och den övriga tiden vill jag spendera med Jesper. Måste väl uppdatera hans framsteg, han gör high five och kan även dela ut pussar och kramar och spänna armmusklerna på beställning. Vilken kille.

Jag trivs verkligen med att jobba. Skönt att träffa människor och ännu bättre kommer det kännas när löningen kommer. Annars händer det inte så mkt. Det har varit skratt, gråt och ilska. Lilla familjen trivs bara bra just nu. Jesper har varit i Holmsund i veckan och imorn ska jag hämta honom. Jobbar bara till 12 och sen är jag ledig restan av veckan. Ska bli skönt. Stannar nog till lördag.

Är så trött. Sov dåligt i helgen och inte så måga timmar de två senaste nätterna. Har känts konstigt att inte ha Jesper hos sig men skönt att bara fått mysa vi två. Igår blev det långpromenad med hundarna och ikväll blir det varm choklad med vispgrädde (kanske inte den somrigaste drycken, men gott ät det) och Skansen. Oj, vad vi ska sjunga med!







RSS 2.0