Dagen.

Svängde, som tidigare nämnt, förbi Malin och blev bjuden på äppelpaj och kaffe. Det var en trevlig stund. Vi konstaterade att vi är bra på att träffas trots att det är en(!) kommun emellan oss. Först hade ajg strosat runt på MAXI och strömpilen för att hitta en pesent till Lisa. Älskar verkligen det stället. Det finns ju allt. Jeppe hängde under tiden hos sin g-mormor och g-morfar (som de så piggt kallar sig själva). Men jag möttes av ett glatt barn och en stor kram när jag kom tillbaka. Det kan verkligen göra ens dag. Alltid skönt att veta att man är nummer 1!

       

Nu ska jag slå barnets far en signal.

Degernäsnytt.

Oj, det var ett tag sen man uppdaterade. Men det har väl inte hänt så mkt. Jesper har varit ensam på dagis hela veckan och det har gått så bra. Har verkligen hunnit mkt. Storstädat hela huset, tvättat minst 100 tvättar (och ändå är det en stor hög kvar på golvet), torkat ur kylskåpet (inte en dag för tidigt), läst ut min bok och njutit av tystanden. En bra vecka för mig!

För tillfället befinner jag mig i Holmsund. Hade äran att fara på vårfesten på fredriks skola igår så då stannade jag och J kvar eftersom Lisa konfirmerar sig imorn så kommer G också ner. Så ikväll kommer Ida och Krister hem. Ska bli kul att träffa de. Har inte sett dem sen i julas.

Måste bara berätta om min dröm inatt. Det var jag, Malin och en till (tror att det var nån som är med i Hem till gården) som tog in på ett hotell. Där hölls vi tillfånga av Magnus Uggla som tvingade Malin att tvätta honom. Sen helt plötsligt tog Peter Settman över. Men tillslut lyckades vi rymma och sprang nakna förbi en massa hus och gav honom fingret. Hur tolkar man en sån dröm?

Saker att se framemot:
Tjejmiddag med Malin och Namita nästa lördagar hos oss. Gillar människor som vågar bjuda in sig själva.
Äppelpajen som jag bjöd in mig på hos Malin senare idag.
Restaurangbesök på torsdag när Roger och Monica firar sin 25:te bröllopsdag. Det bästa är att vi blir bjudna.

image58

Sitter vid mormor och morfar dator och hittade den här gamla bilden. Kolla in musklerna!

So long.

Jag kom, jag sågs...

...jag åt. Tänkte vara snäll och for och hälsade på mormor och morfar efter "jobbet" idag. Go som de är bjöd de mig så klart på middag. Och ni som känner min mormor vet att man inte kan äta med motta så det är bara att lasta på. Blev så mätt så jag var tvungen att tacka nej till daimglassen. Var nyttig och tog en pressad apelsin i stället.

...jag drack. Ikväll har jag varit hos Namita och druckit en sockerdricka. Jag kom dit. Gick ut på ballkongen och tog en sockerdricka ur backen. Drack den och for hem. Okej, jag pratade lite med Namita under tiden jag drack. Den var god.

Det var min kvälll det (lägg till några timmar framför datorn). Måste väl krypa i säng så jag är pigg och alert imorgon. Då ska det ringas till Piteå! Inte hann jag med nåt som jag hade planerat, duscha och förbereda för morgondagen. What ever.

God natt!

Är det så här det kommer vara?

Haft en väldigt ovanlig vecka. Veckan började med att jag klev upp halv 6(!?)  på måndagens morgon. Eller egentligen var jag vaken vid 4 för jag var så nervös för att försova mig. Rullade mot kusten och Holmsund för att spendera dagen vid en telefon och ringa runt till företag runt om i norra norrland i ett kontor utan syre. Och medan jag gjorde det började Jesper ett nytt äventyr. Han gjorde nämligen sin första dag på dagis och enligt hans pappa klarade han det galant.

Även tisdagen tillbringade jag vid telefonen och pojkarna fick klara sig själva tills jag kom hem. Men då var inte Gunnar hemma så vi hann bara träffas ett tag eftersom det var läggdags innan han kommit hem. På onsdagen fick jag äntligen dela denna roliga stund med Jesper och jag kan bara konstatera att den killen gör aldrig mig besviken. Han leker själv och åt mest kring hela bordet (med mig och fröken inräknade). Åter hemma får vi vänta några timmar innan G kommer hem och vi äter middag tillsammans hela familjen. G far ut och vi går till farfars och badar. Kvällen kommer och G hinner bara komma hem så kryper vi till kojs.

Så är vi framme på idag. G kliver upp tidigt och jag och J far på dagis kl 9. Kl 12 kommer G och hämtar J och jag kör mot kusten igen och min kära telefon. Och imorn är det samma sak förutom att jag redan är i Holmsund.

Är det såhär det är egentligen? Under hela våran sambotid har jag varit helt eller halvt ledigt. Jag är inte van att inte träffa G typ varje dag. När båda nu börjar jobba kommer vi troligtvis att gå om varann så vi knappt träffas alls. Nu måste vi börja planera vår tid tillsammans. Är detta vad man kallar vuxenlivet? Å hjälp, måste jag bli vuxen nu?

Valborg..

God mat. Vit chokladmousse. Jonte´s. Efterfest. Två timmars sömn. Det var sammanfattningen. Och jag kan meddela att det var mycket trevligt. Malin hade tagit saaben från stan och även David och Richard tittade förbi. Själv fick jag vänta på att fira tills efterfesten men jag tog igen det väldigt bra. Kröp i säng med Malin vid 6 och halv 8 ville Jesper kliva upp. Och hans ord är ju min lag. Åt frukost utomhus. Kunde ha varit hur skönt sm helst om det inte typ hade varit storm, vilket vi upptäcäkte när vi satt oss. Vet inte vad som gjordes resten av dagen men jag hann då vila lite innan vi beslöt oss att äta pizza till middag.

Det är tur att jag har Jesper. Har sagt att jag ska sluta amma på natten när han fyllt ett men eftersom jag inte tar tag i det gjorde han det själmant. Två nätter i rad han inte visat något intresse. Men blir man äldre så får man ta mer ansvar. Han sov hela 7 timmar i sin säng i natt. Härligt.

Mest irriterande just nu:
De två betten jag har, ett på ryggen och ett på armen. Vad vill de mig?


RSS 2.0