Upp och ner.

Har verkligen haft en toppenvecka.. Det började med att Emelie kom och hälsade på i lördags. Det är alltid kul med besök tycker jag och Jesper.
Söndagen blev en familjedag eftersom Gunnar kom hem redan vid 2. Efetr  middag på degernäs gick vi och kika i vårat framtida hus. Man blir så peppad när man ser vilka projekt man kan ha. Bara synd att man inte kan göra allt på samma gång. Men lite nya tapeter, möbler och kanske att en vägg ryker så blir det här nog bra.
Måndagen fortsatte med ett väldigt trevligt besök på simhallen. Vi hängde på låset så vi fick vänta 20 minuter innan vi fick komma in men sen plaskade vi friskt. Men måste säga att ha baddräkt inte är det sexigaste plagget, men hellre det än bikini just nu. Trots tre kallsupar trivdes jepson som fisken i vattnet. Och vi hann knappt komma hem innan Gunnar också kom hem så det blev en familjedag till som avslutades med en kvällspromenad. Mkt bra.
 tisdagen kom malin och Pascal och hälsade på och Jesper var lyrisk. Men han blev så trött att han sov hela eftermiddagen.

Darn. Hade skrivit ett helt inlägg men råkade trycka bort det. Vilket rönnbär jag är.

Efter en bra vecka var det lite jobbigt att ta bussen till holmsund igår men det är ju alltid kul att träna lite. Men det var tunga ben på träningen och ännu tyngre blev de när jag fick reda på att jag ska sitta på  bänken på söndag. Satan, satan, satan. Vet inte om jag är mest sur på tränarna eller på mig själv för jag inte är bättre. Hade väl trott att det skulle bli lättare att koma tillbaka så är nog mest sur på mig själv. Fast jag tyckte jag var på gång och det kändes bra förra veckan men... jaja. Det är bara att bita ihop och komma igen. Huvudsaken att vi vinner på söndag.

Men åter till något bra. På lördag blir det först stan sen ifk på kamratvallen med 4/5 av gänget. Väcker underbara minnen. Har tagit med mig långkalsongerna.
 
Det bästa med en bra vecka är att man slipper gå och grubbla och irritera sig för småsaker. Grubblerier gör mig bitter och jag vill inte se mig själv som en bitter tjej. Sedan har jesper varit gladare än någonsin och då är det svårt att vara sur. HAr kommit fram till att det bästa med att vara mamma är att se hur han utveckals och växer, och se när han ler i sömnen och skrattar högt. Men det bästa är ändå att han aldrig skulle sätta mig på bänken.

På kvällen schema står filmkväll med Malin. Det ska bli mysigt.

Kram, kram.

Förlust.

Allt såg så bra ut i 40 minuter. Sen dog vi. Eller det kanske bara var jag som fick kämpa med varje steg? Men att förlora med 7-5 mot ett div 1 lag är väl inte fy skam. Kul var det i alla fall. Vi kämpar vidare. Ändå nöjd att jag inte har allt för mkt träningsvärk, bara så där härligt lagom.

Nu åker vi hem igen för denna stadsresa. Tror att jepson tycker det är skönt. Han får liksom ingen ro i kroppen att sova när vi är borta. Därför är det skönt att mamma var hemma i morse så hon kunde ta han när han vaknade halv 7, igen. Mig drog de upp vid 9.

Så vad ska vi hitta på i helgen då? Det blir väl lugna gatan som vanligt. Kanske ska träffa Emelie imorn. Sen blir det väl att sitta hemma och vänta. Fast imorn är det ju svensson svensson igen. Ja, det är konstigt vad man ser framemot nu för tiden. Flera i laget pratade om vad de skulle ha på sig i helgen när det var dax för utgång och jag funderade på vad det var för bra på tv. Men jag är inte bitter för det. Jag trivs med lugna hemmakvällar, bara man inte behöver va ensam.

Solen skiner idag. Det blir man alltid glad av. Sen är det så fint när alla löven har så härliga färger. Lika bra att njuta nu för de har säkert fallit om en vecka och sen blir det grått och dystert och ännu kallare. Jag kan väl inte säga att jag hatar hösten, för det är ett stark ord, men jag ogillar den starkt. Inte bara för vädret..

image2

Nä, nu ska ja släng in onga i gam-mercan och åk hem.

Ha det bra.

En tosdag.

Tjoho! Så nu har man skaffat sig en blogg också.. Kan nog bli ett bra tidsfördriv. Är och läser alla vänners bloggar runt om i sverige och norge och gud vet var de befinner sig. Dagens ungdom. Men jag och jepson är då kvar i bjuris, fast för tillfället i Holmsund.

Vår dag började halv 7. Lite för tidigt för min smak men det är ju lilleman som styr med järnhand. Fick dock sova en timme mellan 8 och 9. Glada som vanligt begav vi oss till gammel mormor coh morfar där det bjöds på pannkakor men sylt och grädde till oss som har tänder. Mums. Idag ska vi även hämta den nya gamla vagnen och sen blir det match ikväll. Roligt men tufft. 

Annras har veckan gått fort. Varit i holmsund söndag, måndag, kom hem tisdag och for igår eftermiddag igen. Full rulle. Men det är kul att vi kan göra något. På måndag blir det babysim som vi väldigt mkt ser framemot..

Nu måste man se lite på fotboll, som har blivit en vana nu såhär under vm. Bara synd att sverige är ute. Men det var ju väntat.

Höj för nu från Emma och Jepson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0