Vad tänkte jag egentligen!?

Tog mörka jeans till jobbet idag. På årets varmaste dag! Jag är så dum. Och är man dum får man smälta bort... Lätt att vara efterklok! 

Glöm inte din mamma idag!  


Skulle vilja...

Nu när sommaren har börjat komma allt mer finns det två saker jag saknar, att spela fotboll och att cykla. Tänker tillbaka på alla gånger man cyklat över obbolabron (i motvind, alltid motvind) och det väcker härliga minnen. Så, ge mig en cykel och en fotboll att sparka på! Typ nu.

Vilken lycka.

Igår var dagen då jag fick hämta min nya bil. Vilken underbar känsla det är att köra runt i något som inte låter så mkt och man inte behöver vara rädd att något ska ramla av. Hann med några turer med min nya bil. Jag och G åkte först en sväng, sen hälsade jag på goa Namita, som fick premiäråka till Maxi. Senare på kvällen, efter grillat hos mor och far, åkte jag förbi stegeby där det blev en trevlig kväll! En bra första dag för mig och min nya bil.

Ska försöka få upp bilder på skönheten vid ett annat tillfälle!

Bland surkärringar och snorungar

Gud vad fort tiden går. Jag hinner inte med. Men nu händer det grejer! Jag har gått och köpt mig en bil. Inte en skruttbil utan en riktigt fin bil. Den är i silver och blänker så fint. På lördag ska jag hämta den och för alla som vill bjuds det på en åktur i min nya bil. Det bästa med den här bilen är att det är min, bara min. Jag har fixat allt själv. Lånat pengar själv, pratat med försäkringsbolag själv och jag kommer betala av på den själv. Vilken lycka.

Sitter på jobbet nu som de flesta av mina dagar. Sex dagar den här veckan och kanske sju dagar nästa vecka. Men i sommar ska jag förska jobba mindre. Men fick mitt sommarschema härom dagen och det sög hårt men får väl försöka byta bort några dagar. Har just passerat halvtid av min 11 timmarsdag och har hunnit träffa på några surkärringar och jobbiga barn. Känns lite segt sådär. Kan ju ha något att göra med att lilleman ville kliva upp halv 6 i morse. Jag bokstavligt talat grät av trötthet. Men vad gör man när hans önskan är min lag.

Det var väl det...

Jag har solsken hos mig.

Ibland är livet för härligt. Som t.ex. när man får sitta i solen med en god bok och bara njuta av fåglarna som kvittrar. Tyvärr varade bara lyckan i 45 min sen var jag tvungen att laga mat och åka och jobba men ändå. Jag nöjer mig med det lilla! Fick även lyckan att se en liten björn efter vägen idag. Det var min första och den var så söt. Men jag var glad att jag satt i bilen! Känns allmänt bra idag!

Nu ska jag äta mina nudlar. Det ska bli gott.

Hoppas solen vill stanna hos oss i helgen! :)

Hej världen!

Oj, har inte varit den bästa på uppdateringen här! :)

Så vad har hänt? Hm. Våren har kommit till oss och maj invigdes på världens bästa sätt. Med en Emma och Malin day of fun närmare bestämt. Strålande väder och strålande sällskap. En drunk-mama i högform(?) och en liten majbrasa inomhus. Klockrent.
Sen har ju lilleman blivit två år. Oj, vad tiden går och oj vad den killen kan snacka. Sen har vi klippt det lilla livet också. Han blev så tjusig! Bilder kommer upp på allt vid ett senare tillfälle.

Annars tror jag inte det har hänt så mkt, jag och G jobbar mest hela tiden. Hela april var jag ensamstående eftersom G jobbade på annan ort och bosatte sig även där. LIte ensamt men jag och Jeppe klarde det tillsammans.

Så nu sitter jag här på hemtjänsten på den dag som skulle bli min enda lediga men blev en 10 timmars arbetsdag. Så kan det gå. Så nu får min lediga dag vänta till nästa lördag och jag känner redan en stor trötthet! Men det ska väl gå på nå vis.

Nu går jag hem! Ska försöka uppdatera lite oftare nu! :)

Höj

RSS 2.0