Gott Nytt År!

Oj vad snabbt julhelgen har gått. Har hunnit med magsjuka, julafton på byn, juldag i Holmsund, jobb och utgång på annandagen (fylld med alvedon för att döjla min feber.), soffliggandes en hel dag med feberfrossa och knivar i halsen. Men nu är jag på fötter igen och vi går mot årets sista dag. Som alltid hoppas man på ett bättre år. Fast 2008 har varit ett bra år, ett riktigt bra år! Jesper har växt och gjort framsteg, jag har fått jobb och jag har träffat många trevliga människor. Vad kan man mer kräva av ett år?
 
Så, kära vänner, vi ses nästa år!

Gott Nytt År!




Hade ingen ny vintrig bild på Jesper! :)


Under 18? Då blir det inget.

Har snart gjort åtta av mina nio dagar nu och det har gått bra för det mesta. Några småmissar bara, typ tog för lite betalt av en och nekade en kille som var under 18 att köpa lotter för jag hade fått för mig att han inte fick. Så var visst inte fallet. Stackarn som skulle köpa det som present. Han fick gå utan lotter. Så här i efterhand kan jag tänkta att jag borde ha kollat med chefen före isf efter, men jag var ju så säker. Jaja, jag är så dum.

På grund av så mkt jobb har jag inte hunnit/orkat ställa fram ljusstakarna. Jag får ju skämmas. Har inte hunnit nåt alls. Tur då att jag hittade G på knä i köket med en skurtrasa i handen häromdagen. Då blev jag glad.

Just nu ser jag framemot att träffa Malin och Namita på lördag. Hoppas även på en lång sovmorgon i helgen.

Om ni har vägarna förbi kan ni ju kika in hos mig på nian imorn!

Hejdå



RSS 2.0