Ibland är det skönt att bara vara..

Kan inte använda något annat ord än underbart för att beskriva mitt förra dygn. Glider in hos Malin vad halv 11 på tisdagkväll med en tanke på en lugn hemmakväll. 45 min senare är det bestämt att det ska bli utgång och allt sker väldigt fort. Träffar många trevliga människor och vi tycker kvällen tar slut alldeles för fort. Efterfest och somnar under en handduk med Malin i en lägenhet på Haga. Vaknar (pigg som alltid), drar ner på stan för att sedan åka till Ålgrundet (malins stuga). Namita ansluter och vi njuter hela långa dagen av sol, ostkrokar, god mat, yatzy, bastu och tre dopp. Kvällen avslutas med finska korvar innan vi åker en lite darrig båtresa till fastlandet. Men innan vi var där hade kapten Malin fått ordning på styrningen. Åker hem med en galge i munnen.

Underbart


Fyra punkter på en fredag.

Å nej. Min mobil är sönder. Skärmen blir svart när man drar upp den. Först var det bara ibland men nu är det jämnt. Så det är ett stort projekt att skriva ett sms. Jag blir så ledsen.

Fredag, Kanske dra till Åsele? Nä just det, jag jobbar ju. Tur att det inte är tredje helgen i rad iaf. Nä just det, det är ju det. Men jag är inte bitter.

Semester nästa vecka. Ska bli skönt att komma bort ett tag och få fokusera på familjen. Behövs alltid.

Sista punkten. Jag har ett bett på sidan av knäet som är en gånger en decimeter. Stort med andra ord.

Trevlig helg.

Ser jag lite solsken?

Solen skiner idag. Sånt gör mig sjukt glad! Skönt är det att jag gick och la mig halv tio igår och skönt är det att jag bara jobbar till kl ett. Har blivit bjuden på middag ikväll och är lovad att det ska bli den godaste grillade måltiden jag har ätit. Känns ju ganska lovande. Annars har det inte hänt så mkt i det gråa vädret. Jesper har fått sitt rum tapetserat i veckan så vi hoppas vi kan göra det färdigt så fort som möjligt. Ha det bäst.

Lev och må

Det räcker nu.

Nu får det sluta regna. Blir less på detta gråa väder. Vill ha solsken. Har inte tittat på något väder så det är bara att hålla tummarna. Jobbar i helgen hur som helst, vilket känns väldigt deppigt då Johanna är är i stan och vi som inte träffats på hur länge som helst..Har haft besök av syster med fästman i veckan. Det har spelats kort, varit på lycksele djurpark och druckits vin. En bra vecka helt klart. Vi gjorde även att ryck igår och städade ur Jesper blivande rum. Det gjorde vi bra! Så på måndag kommer mor och tapetserar det! Ha det.

Nu ska jag luncha....

Det är svårt.

Det är konstigt att människor är så olika. Saker som vissa ser som en självklarhet tar andra med en klackspark, tex som ansvar. Hur vet man egentligen vad som är rätt? Är det upp till var och en och känna efter vad man vill ta för ansvar eller kan en annan få bestämma åt en? Kanske att lämna över sin uppgift till en annan är ansvar? Jag vet faktiskt inte.


RSS 2.0