Lever på luft och kärlek.

När inte pengarna räcker till får vi leva på det som det finns gott om, luft och kärlek. Aldrig har barnbidraget varit så efterlängtat. Men vi ska nog klara oss i veckan.  

Har gjort en tur upp till Boden i helgen som var. Match och ett besök hos gamla kollegan Ann. Mycket trevligt. Tjejsnack, nintendo 8-bitars (formen var inte den bästa) och god mat. Lyckades även sova näsatn hela bussresan hem. Även fast folk spelade hög tecnomusik och spydde. Eftersom förra veckan bara hade tre arbetsdagar hann jag även med en mamma-träff och ett besök hos tjocka Emelie i vindeln (hon är gravid). Så nu känner jag mig utvilad och redo att ta tag i ännu en arbetsvecka.

PS: Satan va kallt det är. DS

Snorunge.

Gud vad jag är snorig. Näsan är lika röd som ett stoppljus och det rinner snor okontrolerat från höger näsborre. Det är ju bra då att jag jobbar med människor för det är ju ganska fräscht. Åh, jag blir så less.
Jesper är också en snorunge men en väldigt söt sådan. Tog en sväng till stan igår, mest bara för att hålla faster Tara sällskap. Svängde förbi Carro och träffade henne för första gången sen hon kom hem. Trevligt.

I helgen väntar häng i Holmsund och räknar med en skön och behövlig sovmorgon på söndag.

Åh nej, kunder igen.


Jag mår inte bra.

Trött, lite ont i halsen, sliten i kroppen, ont i ryggen och huvudvärk. Jag mår inte bra. Ska bli så skönt med en ledig dag imorn. Hoppas att Jesper vill ta sovmorgon. Två dagar i rad har han inte velat det utan istället blivit så arg när han inte får gå ner så han sliter av sig pyjamas och blöja och bajsar på golvet. Vilken unge. Sen kommer han tillbaka till sängen så då måste jag ändå hämta en ny blöja. Men ikväll ska jag ta upp en blöja. Man får inte va dum, för då kan man dö, var det någon klok person som sa.

Jag har några saker jag ser framemot också. Lunch med Namita på lördag, mormor 70 årsmiddag på söndag. Helgen tillbringas i Holmsund med andra ord. Om någon vill dela på en vinflaska på lördagkväll kan ni ju hör av er. Sen kommer jag vara i Boden hela nästa helg och spela match och hälsa på Ann. Det blir ju trevligt. Nä, nu ska jag börja smygstänga! :)

Höj

Jag har hittat den!

Det bästa med att jobba i en kiosk med stort tidningsutbud är att man har fri tillgng till alla möjliga sorters tidnigar. Man får ju bläddra i de försiktigt och lite i smyg men man får ju läsa. Så när de nya tidningarna kom här om dagen fick en ny tidning, bröllopsguiden. Jag bläddrar lite lätt och får då syn på den, min klänning. Den var så fin. Enkel men med det lilla extra. Hittade även frisyren, snedbena, stor boll lite på sidan och en blomma. Åh, ängtar till den stora dagen. Inte för att det är nära eller ens fört på tal men det är ändå kul! HIhi.

En toa blir till.

Här kommer lite bilder på våran toalett. Den är såklart inte klar än men den går att använda. Fick dock lite klagomål från Jossa att det inte fanns någon dörr till den än. Hon kan tydligen inte gå om hon har publik. Men jag lovade att vi skulle ta och fixa det till nästa gång hon kommer och eftersom hon kommer en gång per år så är oddsen ganska bra. Men jag skulle ändå inte hoppas för mkt. Titta och njut.







Ojdå, upptäckte visst att vi inte har någon bild på det färdiga resultatet. Fortsättning följer.

Dagens fråga: Hur trött kan en människa bli? Jag tror jag är ganska nära max nu. Jag somnar.

God natt. (okej, inte riktigt än)


RSS 2.0