Depp och guldfest

Har varit hemma hela veckan för Jesper har varit sjuk. Det lilla livet hostar så han spyr, ögonen varar, snoren rinner och i måndags kokade hela han. Men han är ju en kämpe och har inte klagat allt för mkt. Tror att det har slitit mer på mig faktiskt. För det första så gör det ont i modershjärtat att höra hans hostningar men han har sovit så mycket så jag har haft så lite att göra. Det är inte kul att städa varje dag så jag har deppat och tittat på tv. Varför klarar jag inte av att vara ensam? Sen blir jag lite deppad av att jag känner så. En ond cirkel. Men jag väljer att se framåt. Imorn är det sista seriematchen (men vi hart ju redan vunnit serien) sen är det guldfest på kvällen. Det jobbiga är bara att jag inte är något guldigt. Men det är ett mindre problem. Ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån ett tag.

Har även fått ta del av jossas cv så nu är jag riktigt peppad på att söka jobb.

En kaffe och weinerbreads!

Dagen började en timme tidigare än vanligt. Klockan 7 tyckte Jesper att det var dags att kliva upp. Inte jag utan jag satt han på golvet så fick han roa sig själv medan jag fick slumra en halvtimme till! (är detta sådant som man inte borde berätta?) Okej, är inte den bästa mamman på morgonen. Pga den tidiga uppstigningen blev han ju trött tidigare än vanligt så redan vid halv 11 gav vi oss iväg till stan. På schemat stod fika hos Malin som har en utlänning hos sig för tillfället. Med mig hade jag weinerbreads (kommer från svenskans wienerbröd) och det bjöds på kaffe.  En trevlig fika blev det!

Åh, nu hör jag glassbilen. Got to go!


En tur med sparken!

Vilken underbar dag. Solen lyser och det är nästan plusgrader ute. Bettan, Emma och jag bestämde oss för att ta en sparktur efter degernäsvägen. Sagt som gjort och såhär efteråt känns det jätteskönt. Nu ska det visst fikas semlor. Sånt gillar vi!





OBS: hade askul i lördags.
 


Det blev visst lite sent igår..

Igår var det full fart hela tiden. Kommer till stan för lunch med en hemflugen fiskmås och två stannfåglar. Jesper tyckte vi surrade lite för mkt och man kan väl hålla med. Men det är som vanligt. Träffar G på stan för att göra lite ärenden,. Framkalla kort och göra lite inköp. Hinner även svänga förbi Richard och carro och ta en fika för att senare springa genom hela stan och hämta korten för att sedan köra ut på ersboda för att hämta våra köksluckor. Hem och äter middag och fara på träning. Pappa skjutasar G till Richard. Jag anländer dit vid kvart i 11 och vi kommer inte hem förrän 3-tiden. Upp halv 8 idag och köra hem. Sen har vi varit på 80-årskalas hela dagen. Med tanke på senaste dygnet är det inte så konstigt att jag blev lite less när man måste sitta och lyssna på alla dessa berättelser om dessa bjurholmsgubbar. Men överlag, väldigt trevligt.

Går in för en lugn kväll ikväll. Let´s Dance.

Imorrn är det en ny dag. Match och party. Det blir kung.


Problemet är löst.

Var visst bara en scartkabel som var lite glapp. Och jag som varit och tryck in de. Jaja, huvudsaken att det kommer ljud från burken. Men inte för att vi har tittat idag. Dagen har ägnats till städning och undanröjning. Gjorde även ett ryck och målade kökslådorna. G har varit hemma idag eftersom det råder storm ute och då är det farligt att va i skogen. Vi har varit mkt duktiga.

 

Har även tittat på en massa bilder som vi ska framkalla. Det är när man tittar på sådana här bilder förstår man varför man älskar sommaren. Men snart är den här...


Stort problem

Vi har ett stort problem i vårat hushåll. Ljudet på tvn har försvunnit. Vi har försökt med allt men utan att lyckas. Will och Grace är inte lika roligt utan ljud. Kom fram till att det enda program som går att se utan ljud är pokerfejs. Men då kan man ju städa lite i stället.

Annars är vardagen väldigt trivsam just nu. Mammaträff med Emma och Emilia och Lina, Elias och Loke idag. Sen väntar lunch med tre fiskmåsar på torsdag, på fredag 80-årskalas och utgång på lördag. Mkt roligt att se framemot med andra ord.

Vi känner även oro i våra hjärtan för Harry kom inte in igårkväll eller idag. Vad har hänt med det lilla livet?



 Till faster Sara!

Segerns sötma!

Det finns inget bättre än att vinna. Jag älskar det. Speciellt mot serieledarna och speciellt när vi går upp i toppen.  Älskar även att göra mål och spela bra. Ibland har man bara den där känslan i kroppen. Kände på mig att vi skulle vinna. Härligt när hela laget jobbar för varann och ger järnet. Att vinna tvåan och ta oss upp till ettan skulle vara det perfekta slutet på min innebandykarriär. Nu är det nära. Och jag vet att vi klarar det... Lider med de som aldrig varit med i ett lag och få känna denna känsla. De går miste om någonting.

Segern är vår, segern är vår. Vi har vunnit segern är vår! Jippi.

RSS 2.0