Inte hejdå.



Vi ses, bästis! 

Det blir kung.

Ikväll blir det samling på Ringvägen. Inte igår. Malin bjuder in mig, Frippe och Sofia, som har gått och blivit soldat på senare tid. Helt sjukt. Kommer att bli kung. Jag har tagit med mig dunken så låt oss skvallra och fnittra som bara tjejer kan.. Hihi.

Igår var vi i Gräsmyr. Mest för att Gunnar inte ätit någon middag och kände för att äta Lina och David ur huset. Men det passade ju bra eftersom vi då kunde fira Loke som blir två idag samtidigt. Trevligt värre. Det är inte så långt till Gräsmyr konstaterade vi när vi for hem..

Jag jobbar idag. 7-17.30 i ett kör. Jätteskoj. Men som sagt, ikväll blir det kung. Längtar.

Heja mig.

Skickade just iväg en arbetsansökan på ett vik i ett halvår på hemtjänsten. Nu håller vi alla tummarna att jag får det. Tänk att veta hur man jobbar i sex månader framåt istället för att ta vecka för vecka. Vilken lycka.  

Heja mig!

Jag har även bakat en vinbärspaj idag. Så huslig jag är.  

My ass.

Det är inte bara roligt att vara ute och cykla. För en ovan bak är det en plåga efteråt. Aj vad jag hade ont igår. Men jag måste ändå säga att cykla är det härligaste sättet att ta sig fram. Vart kan man inte fara med en cykel?

Idag har jag bytt ett däck på en bil. Fick punktering mitt ute i skogen med jobbilen idag. Men med lite vilja gick det bara bra. Ger mig själv och min kompanjon en klapp på axeln. Annars rullar det på i vanligt tempo. Detta blir nog en bra vecka i alla fall..

Ha det bäst.

Lyckorus.

Befinner mig i ett lyckorus. Gårdagen var en ledig dag och efter en ganska lat förmiddag skjutsade jag stugfolket till Yttersjö. Och innan jag vet ordet av så är det bestämt att jag ska stanna och har ett vinglas i handen. Efter god mat och trevligt sällskap avslutas kvällen med bastubad, nakenbad och porrigt beteende i en jaccuzi. Lyxigt värre och glatt värre. Kom inte ihåg när jag skrattade så mkt sist.

Kvällen bästa kommentar:
Person 1: Men vad vill ni ha?
Person 2 och 3: Men det är så bra. tack
Person 1: men det skiter väl jag i...

Underbart.

Min spontantitet fortsatte och bestämde mig för att fara till Holmsund. Bokar upp en cykeltur Holmsud runt med Malin och vi kan bara konstatera att Holmsund är underbart.

 
Finns ínte många bilder på oss..


Barnledig.

Känns som det var ett tag sen jag var helt barnledig utan att jag ska jobba eller utgång. Igår var jag hemma, helt ensam. Började med att sova i 12 timmar. Behövligt? Ja. Tog med mig frukosten ute i solen och där satt jag med en god bok fram till lunch. Åt, såg på film och sen ut för att klippa gräset. Mer sol, mer film och sen dagens andra ryck blev att städa bilen. Pizza till middag och sen bara mys. Ganska skönt. Men samtidigt kan jag tänka mig att det skulle bli tråkigt i längden..

Hade ett långt telefonsamtal med lilleman igår:
 Jag: När kommer du hem då?
Jeppe: jag inte komma hem nu.
Jag: Men visst kommer du på onsdag?
Jeppe: Pappa kommer och hämta mig på onsdag till Degernäs.

Jeppe: Mamma! Jag, pappa och henke såg en älg. Då sprang den.

Jag: Puss, puss
Jeppe: Puss, puss

RSS 2.0