Så nöjd.

Jag har fått en ny telefon. Den är silvrig och blänker så fint. Den har till och med kamera. Mamma Emma har blivit modern. Är så nöjd. Nu måste jag bara lära mig alla finesser. Tror jag och min telefon kommer trivas bra ihop.

Oj, vad det snöar idag!

Bra där.

Ibland är man bara duktig. Följande har hunnits med på morgonen: Diskat, plockat undan, lekt med jesper, betalat alla räkningar, ringt vattenfall och lämnat J på dagis. Ska även hinna duscha och äta innan det bär iväg till jobbet. Känns som det är en bra dag. Hoppas den fortsätter i den anda. 



Jesper hjälpte till med disken så jag ska väl inte ta åt mig hela äran!



Men det slutade såhär.

Have a good one!


Aj.

Min kropp värker idag. Ryggen, handen och benen. Huvudet är trött och ögonlocken är tunga. Då känns det ju bra att jag går in i en period av jobb i 9 dagar i sträck. Can´t wait.

Drack mitt första glöggglas igår. Det var gott. Malin och Namita bjöd på kvällsglögg. Aldrig fel. Men det slutade med att de slängde ut mig som vanligt. Lite ohyfsat kan man tycka.
Namita: Emma, om du ska orka jobba imorn är det dags att du far nu, klockan är 12.

Bakade även pepparkakor igår hos min kära mormor.
Mormor: Vad du är duktig Emma. Du behöver då ingen hjälp att kavla ut degen.
Tack mormor, för att du säger det för tionde året i rad..


Världens bästa.

     

Här kom det lite bilder!

Annars vill jag säga att jag numera har två jobb. Hemtjänsten och nian (som för er som inte vet är kiosken i bjurholm). Känns kul. Känns även kul att spela innebandy igen! Vi trivs.

Trevlig helg!

Åh, ibland är det bara så kul med utgång. Drunkmama var i bra slag utan att det blev för mkt. Träffade trevligt folk och dansade natten lång.

Vi har skaffat oss ett nytt fritidsintresse hemma hos oss, schack. Och det bästa med det hela är att jag vinner. Utklassar, skulle man kanske kunna säga. Problemet är att vi är lite osäkra på reglerna men det går bra. Det är lite jobbigt när Jesper vill vara med och spela.

Nu ska jag jobba. Bilder kommer snart.

Sömnig

Kan man va tröttare än jag? igår inträffade följande. Jag ringer till tränare och meddelar att jag måste fundera på hur jag ska göra med innebandyn för det känns jobbigt att jag knappt hinner träffa familjen och blir bara trött av det. Ska känna efter i veckan och se hur jag gör. Skönt att inte träna, tänker jag. Nu när jag har lagt Jesper kan jag städa undan all disk och tvätta ikväll. (ska bara tillägga att jag är ensam hela veckan för Gunnar jobbar på annan ort). Halv åtta går vi upp till sovrummet och efter ett bra tag somnar Jesper. Jag tittar på klockan och den är tio. Oopps, jag har visst också sovit. Lika bra att gå och lägga sig då. Tur att vi ska till Holmsund idag så får disken stå och gro en dag till. Hade även en tanke att jag skulle gå upp kl 5 och göra det men det blev inte så.. Men jag har ju två ensamma dagar framför mig nu så då ska jag väl hinna!?

Måste tillbaka till arbetet


Ibland måste man få komma bort..

Trodde det skulle hjälpa med att ta en tripp till stan. Hann träffa både familj och kära vänner på den korta stunden jag var där. Men problemet fanns kvar när jag kom hem. Vet inte om det finns kvar även idag. Lär väl märka det när jag kommer hem från jobbet. Jag vet att jag har rätt.

Kanske är dags nu!?

Var ju ett tag sen. Förstår att ni har väntat!? Men ni behöver inte oroa er, jag och Jepson mår bra. Vi jobbar vidare på hemtjänsten och på dagis. Nu trivs han så bra att han knappt vill följa med hem. För de som inte vet så spelar jag innebandy i Vännäs numera och det funkar väl. Men det tar upp mycket tid. I snitt är bara hela familjen samlade en till två kvällar i veckan. Kan kännas lite jobbigt ibland. Men det är väl så det ska va.

Det blir inte mer än såhär. Ska väl äta min lunchlåda i min ensamhet på hemtjänstens lokal. So long.  



RSS 2.0