Dagens fråga och lite mer!

Börjar med dagens fråga; är det verkligen skönt att bada?
Låg och funderade på medan jag, passande nog, tog mig ett bad! Det var för varmt i vattnet och nackkudden var oskön och jag kände mig ganska tjock och äcklig när jag kände att jag svettades. Jag tror faktiskt att jag inte tycker det. Men jag vill så gärna tycka om det. Men nu har jag bestämt mig, jag gillar inte att bada. Punkt. Pju (jag som pustar ut), skönt att få det utrett.

Men det händer faktiskt andra, viktigare saker just nu. Jag har gjort mina första arbetsdagar sen mars förra året. Kändes bra. Ser positivt på sommaren. Men tre dagar räckte att börja med, är väldigt trött nu och har ont i huvudet. Tror att det beror på för mkt info på så kort tid och ni kan ju tänka er tanken när 10 inbitna bjurholmskvinnor sätter igång och pratar med varann, den andre mer högljud än den första! Men de är härliga.

Andra roliga saker är att min kavaj som jag beställt har kommit. Ångrar att jag for till Holmsund för nu kan jag inte hämta den. Men den ligger i tryggt förvar!

Nu lite tråkigare saker och tyvärr gäller det lille Jesper. De sa på dagis att hans läppar brukar bli blå när de byter på honom efter maten så jag har varit till doktorn idag och lyssnat på hjärtat. Hon hörde inget men det vi ska återkomma om en vecka. Tror inte att det är nåt men man vill verkligen vara på säkra sidan när det kan va nåt med hjärtat. Men han är pigg och glad.

Nu ska jag och Sara gå på statoil och hyra film. Känns som sommaren 2001!

Solenergi

Det är nåt med solen. Den får mig att sluta oroa mig. Ingenting känns jobbigt när solen lyser. Ska njuta nu den här sista lediga veckan på vem vet hur länge. Nästa vecka börjar allvaret. Jobba hela sommarren. Men det känns ganska bra!

Nu ska vi hämta Jesper på dagis. Hoppas även att vi köper glass. Jag älskar glass!


RSS 2.0